TOVÁBBKÉPZŐ ÉS SZAKÉRTŐ KÖZPONT

1. Általános információ

A Társaságunk a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ által nyilvántartott felnőttképzési intézmény. Társaságunk a felnőttképzési tevékenységét oktatói, szakértői és kiadói tevékenységét az AFSZ-KM_RMK 01-0852-05 nyilvántartási szám alatt végzi.

Cégünk 1994. évben történt megalakulása óta mérlegképes könyvelők számára alap,- illetve 2003. évtől továbbképzéseket, műszaki szakértői képzéseket, konferenciákat, rendezvényeket szervez, és szakmai kiadványokat jelenít meg a következő szakterületeken:

  • számviteli
  • pénzügyi
  • műszaki

egyidejűleg, oktatási, valamint szakértői tevékenységet is végez, és folyamatosan jelenít meg szakkönyveket.

Számviteli szakterület

A számviteli szakterületen könyvvizsgálói, mérlegképes könyvelői, revizori területen végzünk tevékenységet.
Az aktuális kínálatainkat részletesen a Mérlegképes könyvelők továbbképzése menüpontban tettük közzé.

Pénzügyi szakterület

A pénzügyi (adótanácsadói, adószakértői) szakterületen dolgozók szakmai alapképzésének, továbbképzésének elősegítése céljából folytatja tevékenységét.

Az aktuális kínálatainkat részletesen az Adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértők továbbképzése menüpontban tettük közzé.

Műszaki szakterület

Több évtizedes múltra tekint vissza cégünk, műszaki szakterületen végzett műszaki és gépjármű szakértői képzése.

Aktuális kínálatainkat részletesen a Szakképzések – műszaki szakértői képzés menüpontban tettük közzé.

2. Szakképzés

A társaságunk a különböző szakképzéseket – amely kínálatunk között megtalálhatóak közgazdasági jellegű, valamint műszaki jellegű képzések – saját szervezésben és közreműködő szervezetekkel is végez.

3. Konferenciák, szakmai rendezvények szervezése

Az aktuális szakmai témákat feldolgozó népszerű rendezvényeink mellett Társaságunk folyamatosan szervezi a könyvviteli szolgáltatást végzők éves kötelező szakmai – kreditpontos – továbbképzését az egész ország területén, valamint az adótanácsadók, adószakértők okleveles adószakértők és nem kamarai tag könyvvizsgálók kötelező továbbképzésébe kreditponttal beszámítható szakmai rendezvényeket kínál.

Az aktuális kínálatainkat részletesen a Konferenciák menüpontban tettük közzé.

4. Egészségügy

Egészségügyi konferenciák és rendezvények szervezése történik.

5. Műszaki szakterület

Társaságunk (megalapítása előtt 1988. évtől), 1994. évtől a Kft. nevében folyamatosan évenként egyetemi oktatás keretében, műszaki és gépjárműszakértőket képez ki.

Az aktuális kínálatainkat részletesen lásd a Szakképzés menüpontban.

6. Könyvkiadás

Társaságunk meghatározó tevékenységi körét képezi a könyvkiadási tevékenység. A szakkönyveink folyamatosan jelennek meg, amelyek a pénzügyi- számviteli szakmai oktatásban, műszaki szakértői képzésben, valamint az e területeken dolgozó szakemberek számára hasznos tudnivalókat tartalmaznak.

Szakkönyveinkről a Kiadványok menüpontban tájékozódhat.