TOVÁBBKÉPZŐ ÉS SZAKÉRTŐ KÖZPONT

NEM KÖLTSÉGVETÉSI SZERVNÉL FOGLALKOZTATOTT, DE ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZAKON REGISZTRÁLT
– 4 kreditpont –

Nem költségvetési szervnél foglalkoztatott, de államháztartás szakon regisztrált mérlegképes könyvelők számára a központi (Pénzügyminisztérium által összeállított) tematika alapján biztosítjuk a 4 kreditpont megszerzésének lehetőségét. A további 12 kreditpont megszerzésének lehetőségét – a Pénzügyminisztérium által jóváhagyott – vállalkozási szakterületre vonatkozó programjaink alapján teljesíthetik.

A kreditpontok megszerzése kizárólag a továbbképzésen való személyes részvétel mellett történhet.

Nem költségvetési szervnél foglalkoztatott, de államháztartási szakon regisztráltak továbbképzésének részvételi díja:

HŰSÉGKEDVEZMÉNNYEL: 10.000 Ft + áfa (27 %)/fő
Azok a hallgatók, akik 2019. évben – vállalkozási szakterületen – a szükséges kreditpontot a cégünk 2019. évi programján szerezték meg, részükre hűségkedvezményt biztosítunk.

HŰSÉGKEDVEZMÉNY NÉLKÜL: 12.000 Ft + áfa (27 %)/fő
Azok a hallgatók, akik csak az államháztartási szakon regisztrált, de nem költségvetési szervnél foglalkoztatottak továbbképzésén a 4 kreditpont megszerzése érdekében vesznek részt, a részvételi díj 12.000 Ft + áfa.

A részvételi díj tartalmazza:

  • a 4 kreditpont megszerzésének lehetőségét,
  • kávét, teát, ásványvizet, aprósüteményt.

A részvételi díj nem tartalmazza az ebéd árát.

Részletes program:

I.  ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZAKTERÜLETEN REGISZTRÁLT, DE NEM KÖLTSÉGVETÉSI SZERVNÉL FOGLALKOZTATOTT MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐK SZÁMÁRA

A Nemzetgazdasági Minisztérium által 2020. évre kiadott központi tematika alapján

NGM határozat száma: PM/311-332/2020.
Időtartam: 4 x 45 perc
Kreditpont: 4 kreditpont
Témakör: számvitel

Számviteli témakör:

Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen 2020 – nem költségvetési szervnél foglalkoztatott mérlegképes könyvelők számára

1. Aktuális számviteli kérdések 2 x 45 perc= (2 kredit)

1.1. Az államháztartás számviteléről szóló 4/2013. (I.11.) Korm. rendelet  és az államháztartásban felmerülő egyes gyakoribb gazdasági események kötelező elszámolási módjáról szóló 38/2013. (IX.19.) NGM rendelet módosítása, és a kormányzati funkciók és államháztartási szakágazatok osztályozási rendjéről szóló 15/2019. (XII.7) PM rendelet

2. Az államháztartáshoz kapcsolódó jogi szabályozás változása  2 x 45 perc = (2 kredit)

Előadóink:

DR. CZEGLE TIBOR
Egyetemi docens, okl. (bej.) könyvvizsgáló, okl. könyvvizsgáló oktató, bronzjelvényes igazságügyi szakértő (adó- és járulék szakterület), adótanácsadó, adószakértő, okl. pénzügyi revizor.

KISGYÖRGY ILONA
Okl. (bej.) könyvvizsgáló, adótanácsadó.

Online jelentkezés

Budapest

A nem költségvetési szervnél foglalkoztatott, de államháztartási regisztrációval rendelkező mérlegképes könyvelők számára a Pénzügyminisztérium által kiadott 4 kreditpontos központi tematika programon túl a további 12 kreditpont megszerzését a vállalkozási területre vonatkozó – Pénzügyminisztérium által jóváhagyott – programjaink alapján biztosítjuk. Részletesen lásd: a Vállalkozási szakterületi továbbképzések cím alatt.